DATUM 2022 – Data centri i IT infrastruktura“
Beograd, 26. oktobar 2022. Hotel „Crowne Plaza"

Kako da učestvujete?

Da biste se registrovali za praćenje DATUM konferencije potrebno je da na ovoj Web strani ispunite odgovarajuću prijavu. Po prijemu Vaše prijave, operater Organizatora potvrdiće Vam registraciju e-mail porukom na adresu koju ste zapisali u formularu prijave. 

U zavisnosti od delatnosti Vaše firme, konferenciiju možete da pratite besplatno ili uz plaćanje kotizacije.

BESPLATNO učešće imaju:

povlašćeni učesnici
učesnici koji dolaze iz organizacija koje spadaju u krajnje korisnike, tj. organizacija koje ne obezbeđuju IT proizvode, usluge ili rešenja. Potrebno je da su učesnici u svojim organizacijama nadležni za temu konferencije. Uz popunjavanje prijave obavezno je i popunjavanje ankete!

akreditovani novinari, strukovna udruženja i komore

Broj besplatnih mesta je ograničen. Ne propustite priliku i prijavite se odmah! Prednost imaju zaposleni u velikim preduzećima, finansijskim organizacijama i budžetskim organizacijama, kao i učesnici koji dobiju VIP pozivnicu od Organizatora ili Partnera konferencije.

Prijava uz plaćanje kotizacije

Ostali učesnici, a posebno učesnici zaposleni u IT preduzećima plaćaju kotizaciju:

Kotizacija za jednog učesnika iznosi 8.200 RSD + PDV

Kotizacija uključuje registraciju (ID karticu), praćenje konferencije, konferencijski materijal, posluženje (piće i hrana na kafe pauzama), konferencijske povlastice...

Po prijemu prijave za kotizaciju, Organizator Vam dostavlja predračun. Izostanak uplate u navedenom roku automatski poništava rezervaciju/prijavu. 

Otkazivanje

U slučaju da ste sprečeni, umesto Vas može da prisustvuje druga osoba iz Vašeg preduzeća.
Stojimo Vam na raspolaganju u slučaju da imate dodatnih pitanja ili bilo kakvih problema prilikom registracije.

Kontakt: 011/347-2255